Sluitzegels en verzegelingen

U bent hier : Home > Nederlands > Producten > Sluitzegels

Posttas post bag Posttasche

Posttasche mit Sieglung für Dokumentenschutz

Posttas postzak met verzegeling

Sac courrier avec scelles de protection des documents

Wat zijn sluitzegels en verzegelingen

Sluitzegels worden gebruikt om ondermeer posttassen te verzegelen om een beveiligde verzending mogelijk te maken waarbij de zegel met een unieke bedrukking kan uitgevoerd worden. OfficeBull beschikt over een eigen spuitgieterij waar talrijke sluitzegels worden geproduceerd. Tevens heeft ze meerdere matrijzen in haar bezit die per model werden ontwikkeld. Om de sluitzegel herkenbaar te maken zijn verschillende kleuren mogelijk en kan de zegel bedrukt worden. Hierbij is de bedrukking ahankelijk van de grootte van de zegel en kan ze bestaan uit ondermeer bedrijfslogo, bedrijfsnaam, uniek nummer, barcodering, enzoverder.

Hoe werkt een sluitzegel verzegeling?

click & go sluitzegel met opdruk barcode en nummerEen sluitzegel is een eenmalig te gebruiken verzegelsysteem of beveiligingsslot om zippers van ritssluitingen te verzegelen. Bij gebruik van een sluitzegel wordt een speciaal slot aan de posttas aangebracht. Bij het sluiten van de rits wordt de zipper of trekker in dit slot geplaatst. Eenmaal in het slot, wordt een sluitzegel doorheen de zipper in het slot gedrukt waardoor de zipper vast komt te zitten en de rits dus niet meer kan geopend worden. Om de rits terug te openen moet de sluitzegel verbroken worden. Eenmaal verbroken kan de zegel niet meer teruggeplaatst worden. Een verbroken zegel wijst dus op een geopende rits gedurende het transport.

Push & Go sluitzegel

Een kunststof sluitzegel speciaal ontwikkeld voor de beveiliging van documenten in posttassen en postzakken. De sluitzegel kan met een uniek opvolgnummer bedrukt worden.

Posttas post bag Posttasche

Posttasche mit Sieglung für Dokumentenschutz

Posttas postzak met verzegeling

Sac courrier avec scelles de protection des documents

Click & Go sluitzegel

Een kunststof sluitzegel speciaal ontwikkeld voor de beveiliging van documenten in posttassen en postzakken. De sluitzegel kan met een uniek opvolgnummer, een unieke barcode en bedrijfsnaam bedrukt worden.

Officebull Click & Go sluitzegels verzegeling van posttassen en postzakken

Click & Go seal for sealing post bags

Click & Go Sieglung für Posttaschen und Postsäcke

OfficeBull Krautz Sieglungen Posttaschen Postregaltasche

Pull & Go sluitzegel

Een kunststof opf metaal sluitzegel speciaal ontwikkeld voor de beveiliging van documenten in posttassen en postzakken. Deze sluitzegel wordt doorheen een slot of metaaloog van de posttas getrokken.  De sluitzegel kan met een uniek opvolgnummer, een unieke barcode en bedrijfsnaam bedrukt worden.

Officebull trekzegel voor verzegelen van posttassen

Pull & Go pull seal for post bags

OfficeBull Sieglung für Posttaschen und Postsäcke

OfficeBull Krautz trekzegel

Meer producten bij volgende update