NEDERLANDS

U bent hier : Home > Nederlands

OFFICEBULL - Krautz

OfficeBull is een Europese fabrikant van post- en verpakkingsoplossingen voor het transport en de distributie van postdocumenten en postpakketten. OfficeBull is een gedeponeerd handelsmerk van de Krautz-Temax Group en heeft vestigingen in Europa en USA.

Hoge kwaliteitstandaard

Officebull Temax certificate

De OfficeBull producten worden vervaardigd in de Krautz-Temax productie en vervaardigd volgens de hoge kwaliteitsnormen van de Krautz-Temax Group. Alle processen met betrekking tot productie en kwaliteitsbeheer bevinden zich in de Q.A.P. "Quality Assurance procedure" volgens de ISO 9001: 2015 normen.

Pharma gevalideerd G.M.P. productie

De Krautz-Temax Group is gekwalificeerd en gevalideerd door wereldwijde farmaceutische fabrikanten voor de ontwikkeling en productie van koudeketenoplossingen voor het transport van tijd- en temperatuurgevoelige producten. De Krautz-Temax Group levert grote inspanningen om het G.M.P. "Good Manufacturing Practice" beleid te realiseren.

Oplossingen op maat

De postzakken en postsorteringsplanken van OfficeBull zijn afgestemd op de specifieke wensen van de klant. Een toegewijd technisch team staat ten dienste van de klant en ontwikkelt de ideale oplossing voor u. Als u speciale vereisten heeft, staan wij graag tot uwer beschikking.

Officebull Privatpost Postregale

OfficeBull

Oplossingen voor postverzending en postkamer inrichting